Satilik parçalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5lik yay, K&N kutu içi😀
yay var bi arkadaşımda senın için sorucam coliver a geçmeyi düşünüyordu bana sana vereyim demişti yogg dedim biliyosun nedenini 😀 filtrede bir arkadaşta var hatta boşda duruyor ama satarmı onu bılmıyorum senini için onuda sorucam 😱key:

Erkan abi yine locayı kapatmışsın 😀
kardeşim pazartesi araç servise girecek bılıyosun yapılacak herşeyi bagaja koymam lazım o güne kadar ne varsa topluyom 😀

yay var bi arkadaşımda senın için sorucam coliver a geçmeyi düşünüyordu bana sana vereyim demişti yogg dedim biliyosun nedenini 😀 filtrede bir arkadaşta var hatta boşda duruyor ama satarmı onu bılmıyorum senini için onuda sorucam 😱key:

abi bi zahmet😀 şuan önceliğim bunlar😱key:

kardeşim pazartesi araç servise girecek bılıyosun yapılacak herşeyi bagaja koymam lazım o güne kadar ne varsa topluyom 😀

Ambar gibi bagajmış vay be..bu bildiğimiz leonlardan değil sanırım 😱

kol dayamanın durumu nedir kaç senelik? orj mi?

serkan samimi arkadaşım oldugunda sorularınıza cevap verme geregi duydum arkadaşlar 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,107Konu
763,803Mesajlar
21,844Kullanıcılar
aliaks86Son üye
Geri
Üst Alt