CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Fikrine saygım sonsuzkey: ama bu forum kurulurken amaç insanları daha rahat hisettiği daha samimi konuların kapanmadığı daha anlayışlı daha rahat davranılabilecek bir yer amacı ile binbir emek verildi ve ben böyle kurallara gerek olmadığını savunup kendi fikrimi söylüyorum tabiki fikir çatışabilir insan çatışmadığı sürece burası özgür hisettiğimiz moderatörlerle iç içe olduğumuz geniş kapsamlı bir mekan ve bu mekan terbiyesizlik küfür alay gibi konular içermedikçe insanlarını üyelerini kötü duruma düşürmedikçe ve rencide etmedikçe daha güzel olucağı kanısındayım şimdi söylemlerimi açık ve anlaşılır bi dille anlatmış paylaşmış iki insan olarak şunu düşünelim moderatörler ve yönetim insanları bu konuda fikirlerini paylaştılar ki iki akıllı insan olarak görüyoruz onlarda bu konuda bu kurala karşılar birçok insan gibi.... paylaşım paylaşılanları yaargılayanlarla değil o konuya hakim olan yada bilmeyip öğrenmek isteyen yada paylaşımı takip etmek isteyenlerle yürüsün rahatsız olan konuya dahil olmasın ve rahatsız olmasın rahatını bozmasın olay bu kardeşim
İyi forumlar....key:
Aynı şekilde benim de bütün fikirlere saygım sonsuz Serhat Abi
Ki burada yaptığımız şeyin de gayet medeni bir şekilde tartışarak bir sonuca varmak olduğunu düşünüyorum.
Mantık aranarak konu baştan sona okunup en güzel kararın yönetim tarafından verilmesini beklerdim ben açıkçası.
Tabi, herkes herkesin fikrini mantıklı bulmak zorunda değil. Sanırım yönetim benim fikrimi mantıklı bulmadı