Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bu arada cuma geliyorum ayberk. tabi kar yağmazsa
Yok tabii ki ödüyorda kasko bedelinin tamamının ödendiğini hiç görmedim. 39 luk Cupra için 30-32 falan önerirler muhtemelen. Sonrası sıkı pazarlığa bağlı
(çok yeni araçlar hariç tabii ki)
Yok tabii ki ödüyorda kasko bedelinin tamamının ödendiğini hiç görmedim. 39 luk Cupra için 30-32 falan önerirler muhtemelen. Sonrası sıkı pazarlığa bağlı
(çok yeni araçlar hariç tabii ki)
inşallah gelmeyi çok istiyorumdahava durumu izin verirse.Her zaman bekleriz Abi biliyosun
iyiymiş bizde her araçtan 7-8 bin zarar ediyoruz.Geçenlerde bir arkadaş E46 M3'ünü kasıtsız şekilde pert ederek kaskodan para aldı ve yaklaşık 20.000TL kar etti
Eksper arabaya bakmadan önce bide arka ledli stopları ön mercekli xenonları vites topuzunu falan filan söküp ekstradan bi 6-7 bin TL daha kar etti de onu söylemedim Abi çok olur diye puhahaiyiymiş bizde her araçtan 7-8 bin zarar ediyoruz.
Tabii kar etmekte mümküm. Mesela bizde arkadaşımın CLK'sını pert edicez. Kasko değeri 56.000TL piyasa değeri 38 falan ama arabada şanzıman problemi var. Baya masrafı var yani. Yani kasko 40-45 verse kardayız