Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Satılık FR

Emre stoktaki fr lar bitti mi bilgin var mı hiç ?Eğer bitmediyse 0'ını şu an 42 bine veriyorlar o yüzden stoktakilerin bitmesini bekle biraz .Biraz düşmen gerekli sanki hemen satılmasını istiyorsan . Hayırlı satışlar olsun .
stokta hala fr var ve 42500 verıyorlar dıye duymustum en son ne kadar dogru bılemıyorum ama bırtek beyaz olanı var bencede aracların bıtmesını bekle aracını kullan yenı leonuda alıcaksan bıraz mıllet kullansın yorumları oku sunu unutma her yenı kasda mutlaka sıkıntılar makyajlı kasda gıderılır benımkısı sadece bır tavsıyedır

dogru diyorsunuz tabiki de ama ben birebir aygüvde ki satıs sorumlusu tanıdıgım ile gorustum suan ellerinde sadece beyaz olup oda sunrooff yok zenonlu fiyatı ise 43 bin lira idi. bakalım biraz daha boyle dursun zamanla anlarız...

Konunun güncelliğini daha sik belirtecegim eger ki forum yönetimi adina bir sikinti yok ise.

Geri
Üst Alt