Kemal Katırancı
Kayıtlı Üye
Hayırlı satışlar Fıratım.
Teşekkür ederim Ceylan 🙂 Aynen tokum 😀 ama aldığım fiyatın üstünde değil, altında satıyorum ya 😀
Teşekkür ederim abi, satılmazsa inanın hiç üzülmem zevkle kullandığım bir araç. Kardeşimin araç satılırsa onun yerine bir şeyler alabiliriz, acelemiz hiç yok.
Bayiye aracı hayatta bırakıpta onların ölücülüğüne fırsat bırakmam 😀 Fiyatı düşer illaki satarım daha iyi. Yeni Leonda beni soğutan bir kaç şeyler var onları kafamda aşabilirsem yeni Leon olabilir.
Valla siteden bi Copa Plus daha gidiyor diye üzülmedim değil.. Özellikle senin ismi görünce daha da üzüldüm, hayırlı satışlar olsun şimdiden..
Sanırım olayı yanlış anladınız, bu aracı nakit olarak tüm bedeli ödenmiş şekilde yani normal olarak satın aldık. Araçlarımızdan birini satıp babaanneme aldığımız raporu kullanarak yeni, sıfır bir araç alacağız.
Copa pluslar bir başka hakkatten, değeri bilinmeli 🙂
Sattıktan sonra ne alırız hala net değil. Yeni Leonda özellikle farların sürüşe duyarlı olmaması ve kemer yükselik ayarının olmaması, far yıkamanın ilk gelen araçlarda olması sonradan gelen araçlarda kaldırılarak kış paketine dahil edilmesi gibi saçmalıkları kafamdan atabilirsem yeni Leon'u doldurup alabilirim 🙂
Dün volvo V40 test ettim hoşuma gitti kullanımı falan ama iç kısmı içime pek sinmedi. Kaldı ki ÖTV siz bile fiyat olarak şu an bizi aşar. Bababmda kullanacağı için Octaviada baktım ama öncesinde superb'ede baktığımdan dolayı oda pek içime sinmedi 😀 Kararsızlık aldı başını gitti ama şu ÖTV ve 5 yıl MTV avantajını değerlendirmek istiyoruz. Hayırlısı bakalım 🙂
Hayırlı satışlar kardeşim ama nacizane fikrim bu araç satılmaz. Hadi sattın diyelim, aynı tadı alabileceğin aynı dolulukta ve aynı sportiflikte bir araç bulabilecek misin?
Volvo demişsin yine şahsi fikrim ki; evet sağlam ve konforlu gibi gözükse de odun gibi araba bana göre. Tabi tercih meselesi.
Bilmiyorum vallahi ne desek boş; son karar sende yine 🙂
(Ben olsam satmam ama)