igci_01
Kayıtlı Üye
keşke alsanhayırlı satışlar.. beklediğim para erken gelsede ben düşünebilsem almayı🙂😱
keşke alsanhayırlı satışlar.. beklediğim para erken gelsede ben düşünebilsem almayı🙂😱
Erzurumun havasi ve yagislari belli boyle araclar kiş aylarinda kullanilmiyor rafa kalkiyor araclar anlicaginiz bende rcz yi garaja koydum cuprada garajda bisuru arac ayni sekilde 😉 yatacagina birilerinin isi gorulsunbu araç avcılardan bağcılar otocentıra ordanda erzuruma geçti daha yeni satılmıştı alan arkadaş niye satıyo
aynen valla öyle ben evo düşünüyordum zaten nası olduysa pat die rcz aldım seneye ilk yapıcağım iş evo almak olacak cupra sahibi olan arkadaşın subarusu vardı zaten 2.5 sti subaru almaz bidaha vag grurubuna merak salmış 🙂anladım size 4 çeker birşeyler lazım 🙂 bilseydim subarumu satmazdım sizin cuprayla takaslardık 🙂
vag gurubuda alışlkanlık yapıyor ben döndüm dolaştım yine cupra aldım 🙂aynen valla öyle ben evo düşünüyordum zaten nası olduysa pat die rcz aldım seneye ilk yapıcağım iş evo almak olacak cupra sahibi olan arkadaşın subarusu vardı zaten 2.5 sti subaru almaz bidaha vag grurubuna merak salmış 🙂
aynen ben burdaki bayiyle pazazım yoksa çekiyodum bende altıma cupra ama ne zaman burdaki bayi başkasına devir olursa o zaman tekrar seata binerimvag gurubuda alışlkanlık yapıyor ben döndüm dolaştım yine cupra aldım 🙂