Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzınlının hazı her zaman daha fazladır orada kuskusuz herkes aynı fıkırdedır,ama TR sartlarında hem bg sı hem torku olan hızlı b dızel kullanmak da talıh kusu nıtelıgındedır🙂
abı bosversene benzını ya.aynı speclerdekı benzınlı bunun elıne su dokemez ancak uzunda zaten ehryerdede uzun mesafe yok ondan yaşasın dızel power🙂benzınlıde ıstedgı kadar tork olsun yapıstırma hıssını dızel torku gıbı yansıtmıyo.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.