cemkaraca1
Kayıtlı Üye
Fiber tampona olurmuki? Oluyorsa ben alabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 7328Ekli dosyayı görüntüle 7328 Ekli dosyayı görüntüle 7329Ekli dosyayı görüntüle 7328Ekli dosyayı görüntüle 7329 Ekli dosyayı görüntüle 7329
06HB ve 06GT golf GT lerimize ferhat arkadasimin gonderdigi liplerin montajini yaptik 🙂 dedigi gibi her arabaya uyar şekilde onemli olan akilli vidayi nereye attiginiz 🙂
cem bey olur olmasına da en ufak sürtmede ya da takılmada fiber olduğu için civata fiber tamponu kırar zarar verir.kopan lip yerine tekrar tutturmak zorlaşırFiber tampona olurmuki? Oluyorsa ben alabilirim
Şu orta kısım ve yanlar bi tuhaf duruyor sanki. Özellikle orta kısım gülen yüz gibi eğimli...
Tam oturmuyor mu neden öyle ?
Ekli dosyayı görüntüle 7964
Aynı lipten bende aldım ve bende de aynı sorun var. Yanlar değil de şu orta kısımda ki gülücük kısmı. Bende orayı kestim öyle denedim ama gene gülüyor 😀 Neyse bir şekilde halletcez...Malzeme takılır takılmaz taponun şeklini alamıyor malesef 🙂 zaman geçtikçe kenarlar oturdu orta da gülen yüz diye gösterdiğiniz kısım ın çubuklarından 1cm kestik ve şimdi tam oturdu.
Aslına bakarsanız konu açıldığından bu yana bayağı zaman geçti ve sıkıldım ben bu lipden 🙂 Kısa süre içerisinde başka bir lip almayı düşünüyorum 🙂 Boşa çıktığında ihtiyaç sahibi birine gönderebilirim.
uyumludur2014 model ibizaya uyumlu mudur ?