Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şanzuman dsg problemi yardım ?

Aynen oyle cift kavrama diyolar ilerinin gelecegin teknolojisi diyolar ama is icraata gelince 10 arabadan 5 tanesi arizali hoppala nerde kaldi teknoloji. Gozunu sevim mercedesin bmw nin tork konvektorlusunu hatta hondanin bile tork konvektorlusunu bile seveyim bozulmuyor be abi. Dur isiklarda n konumuna alayim yuk binmesin ilk el freni cekeyim sonra n ye alayim freni birakip p ye cekelim vitese yuk binmesin sorunu yok. Giderken sangirti sesi yok dusuk vitese girerken vuruntu yok. Evet yavas ama bozulmuyor

Yarı otomatik geleceğin teknolojisi değil, günümüz teknolojisinin yüz karası olabilir ancak. En baba DSG bile saçmalıyor. Çift kavrama şu an için sadece tam otomatiklerin yakıt tüketimini optimize edene kadar kullanıcılara sunulan oyalama aracı bence. Volkswagen grubunun en büyük hatası, eski kasalarında kullandığı otomatikten vazgeçip yarı otomatiğe geçmesi oldu bence. 2009 passat 200 bin km deviriyor 2011 passat 80-90 binde arıza veriyor...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar iyi forumlar kamyoncunun biri aracima bugun vurup kacta plakasi 34 FF 547 ben bu plakanin sahibine nasil ulasabilirim nasil bulurum bana yardimci olur musunuz

Arkadaslar iyi forumlar kamyoncunun biri aracima bugun vurup kacta plakasi 34 FF 547 ben bu plakanin sahibine nasil ulasabilirim nasil bulurum bana yardimci olur musunuz

Trafik şubeye gidip plakayı verip çarptı kaçtı diye bildiriyorsunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt