Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şanzuman dsg problemi yardım ?

Abruzzi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam 1.2 TSI DSG ibiza kullanıyorum . Yolda giderken yavaşladığın anlarda 3 ten 2 ye düştüğünde veya 4 ten 3 e düştüğünde şanzumandan tıkırtı sesi geliyor ne olabilir ? Şanzumandan geldiğine eminim jantlar 16 boyutundaydı 17 yaptık acaba ondan kaynaklı olabilir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim . Sorunu anlayalım ?

Ayni problem 2015 sonu aldigim 1.6 tdi dsg leonumda da var 3den 2 ye dustugu an tak diye hissedilir bir vuruntu yapiyor ve rahatsiz edici bir durum. Bir forumda dsg filtresi oldugunu okumustum o temizlendiginde sesin gittigi hakkinda bir yazi vardi fakat uzun sure oldu okuyali acikcasi aracin garantisi oldugu icinde pek ustune dusmedim. Dogus oto kartaldan randevu aldim bu carsamba goturup gostericem ayrica bende birde haftada 1 kez fan calisiyor ve devir 1000 devire kadar cikiyor balatalara yumurta koysam piser ve bu fan calisirken sanjimanda yuklendigim an vuruntulu calisiyor yani anlayacaginiz dsg keske almasaydim dogus oto bakalim nasil bir cozum bulacak merak icindeyim

Ayni problem 2015 sonu aldigim 1.6 tdi dsg leonumda da var 3den 2 ye dustugu an tak diye hissedilir bir vuruntu yapiyor ve rahatsiz edici bir durum. Bir forumda dsg filtresi oldugunu okumustum o temizlendiginde sesin gittigi hakkinda bir yazi vardi fakat uzun sure oldu okuyali acikcasi aracin garantisi oldugu icinde pek ustune dusmedim. Dogus oto kartaldan randevu aldim bu carsamba goturup gostericem ayrica bende birde haftada 1 kez fan calisiyor ve devir 1000 devire kadar cikiyor balatalara yumurta koysam piser ve bu fan calisirken sanjimanda yuklendigim an vuruntulu calisiyor yani anlayacaginiz dsg keske almasaydim dogus oto bakalim nasil bir cozum bulacak merak icindeyim
Sorunun ne oldugunu bulunca servisten sonra yazar mısınız ? Tesekkürler

aracı dogus oto esenyurttan almıştım sıkayetımı bıldırdım cok sagolsunlar hemen donus yaptılar butun sıkayetlerımı tek tek sorup not aldılar ve bana en yakın olan dogus oto kartaldan randevu ayırdılar ayın 16 sında randevusu var aracın goturup butun sıkayetlerımı bıldırıcem ve buyuk ıhtımal güzel bır ılgıyle sorunlarım cozulecektır. sıze tek tavsıyem kayadıbı veya erya gıbı bayılere degılde dogus otoya sıkayetınızı dırek bıldırın ve kesın dönüş yapıyorlar. ben aracımı sıfır aldım ve aldıktan 2 ay sonra sunroof sorunu verdı kapanmadı kayadıbıne goturdum aracı ve benı oldukça mağdur etmıslerdı benım zorlamalarımla araca bakmışlardı ve sıkıntı cıkardıgı aylarda ocak subat zamanları yanı kıs aylarıydı buna rağmen magduriyetımı oldukça umursamaz tavırlarla karşıladılar. dogus otoya bağlı butun araçların bence dogus oto servıslerınde bakılması tavsıyesını verıyorum cunku fırma ısmıne zarar gelmesını ıstemedıgı ıcın oldukça güzel bır sekılde ılgılenıyorlar en azından bana su ana kadar gayet ıyı bır bıcımde ılgı gosterdıler. 5 kere ayrı ayrı arayıp butun sorunlarımı en ınce ayrıntısına kadar sordular tesekkuler dogus oto

bazı dsg problemleri de yazılım güncellemesi veya adaptasyonla da giderilebiliyor bu arada

Arkadaşlar selam 1.2 TSI DSG ibiza kullanıyorum . Yolda giderken yavaşladığın anlarda 3 ten 2 ye düştüğünde veya 4 ten 3 e düştüğünde şanzumandan tıkırtı sesi geliyor ne olabilir ? Şanzumandan geldiğine eminim jantlar 16 boyutundaydı 17 yaptık acaba ondan kaynaklı olabilir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim . Sorunu anlayalım ?
dsg minerali eksik kalmış demekki.... :) en kısa sürede servise gidiniz
[doublepost=1478030399,1478030315][/doublepost]ibizaya 17 jant zorlamış olabilir...16 jantı takın napacak gözlemleyelim...tıkırtı gelcek sekıldde olması garip geldi

Kıçı kırık otomatik viteslerde birşey yok ama dünyanın parasını vererek alınan dsg de bazı sorunlar var. İlginç valla...
Geçmiş olsun

Aynen oyle cift kavrama diyolar ilerinin gelecegin teknolojisi diyolar ama is icraata gelince 10 arabadan 5 tanesi arizali hoppala nerde kaldi teknoloji. Gozunu sevim mercedesin bmw nin tork konvektorlusunu hatta hondanin bile tork konvektorlusunu bile seveyim bozulmuyor be abi. Dur isiklarda n konumuna alayim yuk binmesin ilk el freni cekeyim sonra n ye alayim freni birakip p ye cekelim vitese yuk binmesin sorunu yok. Giderken sangirti sesi yok dusuk vitese girerken vuruntu yok. Evet yavas ama bozulmuyor

Benim de 2016 1.2 Leon um var. Özellikle 1 den 2 geçerken hissettirmeye başladı araç. Ve 3-4 aralıklarında ya araba hissettiriyor ya da çok nadir olmak üzere TAK diye bir ses geliyor dişli birsen geçiyor. Birde motorun rolantisinde ara ara titreme oluyor. Burada konu açtım ama bir kişiden mesaj gelmedi. Biraz alındım açıkçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt