Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Yanliz son yarislarda Schumi gercekten iyi performans sergiledi..seneye araba Schumiye gore yapilacak..biliyorsunuz bu seneki Jenson Buttona gore yapilmisti..
ayrılmadan önceki senelerdeki gibi olucak senaryo Kaan abim..
fiyasko..
Yigitcim sanki Schumi ile ortak arsaniz varmis da Schumi tapuda sorun cikarmis gibi sevmiyorsun bu adami
Ross Brawn'in bu kadar sessiz kalmasi pek hayira alamet degil..kesin seneye schumy icin hummali bir hazirlik var..Benden soylemesi ..bu kis testlere dikkat etmek lazim Mercedes GP bomba gibi bir aracla gelicek..diger takimlar red bull ferrari mclaren bu sene son ana kadar araclarini sampiyonluk icin gelistirmeye devam ettiler 2011 aracina baslamadilar..ama Mercedes GP gelistirmeyi aylar onceden durdurdu 2011 aracina yogunlastilar.her ne kadar fanatigi olmasam da Schumy'nin son kez bir sampiyonluk almasini en azinda yaris kazanmasini, Vettel ve Alonso Hamilton uclemesinin arasinda mucadele etmesini istiyorum..40 yasindan sonra zor ama bir ihtimal yine de...
Schumi'nin 7 şampiyonluğu bedava değil heleki benetton zamanındaki ve jordon zamanlarını düşünürsek bence efsana pilotlar arasında olmayı ve F1de şuan bulunmasının büyük nimet olduğunu herkes biliyor.Son yarışlarda iyi ama onun sürüş tarzı bilinen birşey.Bu araç ona çok uzak yapıda,geçmişindeki kullandığı araçların hepsi onun sürüş biçimine göre.
Karşılaştırma yaparsak Buttun sakin yumuşak sürüş sahibi bir pilot.
Scuhimi ise lastikleri zorlayan en azından virajlarda çok agresif dönüş çizgisine sahip bir pilot.Şuan buttun'ın aracıyla bu kadar performans bence kafi.
Ama seneye bu çok farklı olacaktır ki olacak!Ben Schumi taraftarı fanatiği olsamda haksızlık etmemek gerekir.Misal Hakinen-schumi ikisimi yoksa Alonso-webber-halmilton-vettel dörtlemesimi derseniz.Ben Hakkine ve Schumi zamanlarını çok özlüyorum gerçekten F1 o zamanlar konuşuyordu.Diğerleri kötü değildi bu iki adam çok fazla iyiydi.
Dünkü yarışta bence hiç bir zevk yoktu.Düşünün bu yarış son yarış olmasa ne gibi bir heyecanı göz önüne gelir?
Geçiş yok geçişe teşebbüs bile yok.Keyifli kılan heyecanladırak bir durum olması o da şampiyonluğun başkasına gitmesi ama beni enterese eden bu değil bu kadar paralr alan pilotların kesinlikle çok daha iyi işler yapması gerek.Vettel bence bu sene alamayacağı bir şampiyonluk aldı.Hızlı evet ama sadece önde giderken arka sıralara düştüğünde neler yaptığını görüyoruz öğrenmesi gereken çok fazla unsur var.Alonso geçiş yapar vettel kaza!...son olarak pit stoplar eskisi gibi olsunLolipop adamları çok daha fazla çalışırken görmek istiyorum yakıt pompası sıkışsın,uzun yakıt alsınlar,süreler değişsin taktikler havada uçuşsun ah ahhh
xx
5 mayis Yigit. Ocak gelmeden alirsak %30 civari indirimli alabiliriz..400 liraydi..yani 280'e gelir uc gun kapali tribun..ilk viraj ve pit cikisikey:ben geçmişi özlemle anmıyorum yeni nesil pilotları seviyorum..
velakin TR GP içinse tarihi yazın ortasına vs. gelmiyosa olur Kaan abim ama tersi olursa telefondan vs. açıp beraber okuruz artık..
ama ben soruma cevap istiyorum..
5 mayis Yigit. Ocak gelmeden alirsak %30 civari indirimli alabiliriz..400 liraydi..yani 280'e gelir uc gun kapali tribun..ilk viraj ve pit cikisikey: