Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
teşekkürler hocam. Canın sıkılıyo ama dünya malı diyip geçiyoruz. Allah beterinden saklasın. Değer kaybeder diyorlar ama olsun zaten uzun süre binmeyi düşünüyorum inş. Mustafa ustayı duydum. bi gideceğim yanına .. İnşallah olur.
kardeşim çok geçmiş olsun.Allah beterinden esirgesin.bir örenk vereyim bende sana esirgeme konusunda,gidersin alışveriş merkezine açık alanda en boş yere koyarsın.aman kimse gelmesin yaklaşmasın kapısını çarpmasın neyse,ama körün taşı gibi kamyonet gelip sıfır yanaşır top sahası gibi boş yerde..maalesef öküzde çok memlekette..Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir yıldır özenle korumaya çalıştığım aracıma otoparkta afedersiniz öküzün biri çarpmış ve kaçmış. Aman ha çizilmesin , bozulmasın diyorsun ama istanbulda hiçte olmuyor. Daha yeni seramik kaplama yaptırmıştırım aracıma. Hatta önüne seffaf folyomu kaplatsam diye düşünüyordum ama artık iştahım kalmadı Boya vurdurmadan yaptırmaya çalışayım diyorum ama zor görünüyor. Autokinge sordum tampon hariç mini onarımla yaparız dediler tabii lokal boya ile. ama autoking ile ilgili çok olumsuz yorum var ki benimde ufak bi olumsuz geçmişim var. Servis kesin komple boyar. Netten bulduğum çökük sihirbazı diye bi yer var. Oraya fotoları yolladım. Bakalım ne diyecekler. Sizin tavsiyeniz nedir . Sizce ne yapayım. Bu arada baktım boyada çıkma yok sadece tampona birleştiği yerde soyulmuş diğer yerler vuran kişinin boyası.