Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun, aracımı bende sıfır aldım daha 10 günlüktü beşiktaş tarafında soldan sakin sakin ilerlerken, sağdan bana makas atmaya çalıştı elemanın biri tabi ben anladım sonu iyi olmayacağını arabayı kaçırdım ama yünede sürtmekten kurtaramadım, neyse araçtan indik bir baktım elemanın daha 5 günlük ehliyeti ne yapacaksın böyle birine, bende sonra aracı servise getirdim ne yapacaz ne edecez diye, servis değişmesi gerekiyor dedi, sürttüğü yer çok küçük bir yer, ben değiştirmem dedim, çıkardım arabayı başka özel bir servise getirdim 10 numarada yaptırdım ama değiştirmedim, sana da tavsiyem parçayı kurtarmaya bak, tekrar geçmiş olsun...
aracınızın garantisi bozuldumu acaba? benimde kücük bir boya işim olmustu aracımı sıfır almıstım garantisi vardı servis dısında işlem yaptırırsanız aracınızın garantisi bozulur servis bilmedigi yerde yapılan işcilige garanti veremez diyip aracın garantisi bozulur demişti bana