Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sabah ilk marşta gelen 1-2 saniyelik ses yardım eder misiniz ?

Motorun ön tarafı triger arka taraf ise zincir ile birbirine bağlıdır... Zindirde ki kurma sistemi yağ ve yağ basıncı ile çalışır... Aracın yağ süzgeci kurum yapmış ve yeterli yağ basıncını yapmıyor olabilir... Yada zincirdeki kurma gergisi arızalı olabilir...

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
1-2 saniyede sesin kesilmesi nedendir peki hocam yağlama olunca mı kesiyor ? triger yeni değişti öncesinde de bu ses vardı.

hocalarım parçanın adını tam sormayı unuttum ama şöyle anlatayım trigerin karşısında bir zincir var gergi ile çalışan arabanın çekişini sağlayan zincir umarım anlatabilmişimdir onu elektrikliden manuele çevirdik araç çekmedi tekrar açıldı kapak elektrikli takıldı yine çekmedi meğersem sente atlanmış ( makinada arıza olarak kam mili poziysyonu diye çıktı) 1 diş kadar 3. sökmede halledildi ama olan zamanıma oldu şuan elektrikli gergi takılı ve sesi kesti nedense tavsiyem hiç elletmeyin :) sürekli ses yapana kadar ;) @MARAZ37 hocam sizi tebrik ederim nokta atışı buldunuz.

hocalarım parçanın adını tam sormayı unuttum ama şöyle anlatayım trigerin karşısında bir zincir var gergi ile çalışan arabanın çekişini sağlayan zincir umarım anlatabilmişimdir onu elektrikliden manuele çevirdik araç çekmedi tekrar açıldı kapak elektrikli takıldı yine çekmedi meğersem sente atlanmış ( makinada arıza olarak kam mili poziysyonu diye çıktı) 1 diş kadar 3. sökmede halledildi ama olan zamanıma oldu şuan elektrikli gergi takılı ve sesi kesti nedense tavsiyem hiç elletmeyin :) sürekli ses yapana kadar ;) @MARAZ37 hocam sizi tebrik ederim nokta atışı buldunuz.
Azda olsa yardımcı olabildiysek ne mutlu bize...

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt