Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sabah ilk marşta gelen 1-2 saniyelik ses yardım eder misiniz ?

okngzl

Kayıtlı Üye
S.a abiler sabah ilk marşa bastığımda böyle bir ses geliyor 1-2 saniye sürüyor. hemen stop edip çalıştırsam da bu ses tekrardan gelmiyor sadece sabah ilk marşta var bu yağı suyu tamam herşey normal nedendir sizce ? araç 2003 1.8 20v signo buyrun video

Son düzenleme:
S.a abiler sabah ilk marşa bastığımda böyle bir ses geliyor 1-2 saniye sürüyor. hemen stop edip çalıştırsam da bu ses tekrardan gelmiyor sadece sabah ilk marşta var bu yağı suyu tamam herşey normal nedendir sizce ? araç 2003 1.8 20v signo buyrun video

tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...dağılmış rulman sesine benzettim..bakımsız bir tarafı var mı aracın itiraf zamanı :)

aracı yeni aldım 1 ay olmadı daha sadece ilk marşta gelen bir ses bu nedir acaba :) 2. marşta yok o ses

aracı yeni aldım 1 ay olmadı daha sadece ilk marşta gelen bir ses bu nedir acaba :) 2. marşta yok o ses
ama sıfır almadınız ıkıncı el araç..(bende bian için garantili sandım)
bende ıkıncı el arac aldığımda belli muddet sonra tekerde porya bilyasından ses gelmişti değiştirdim kurtuldum :) gecenlerde 70 bin km sonunda,yolda giderken birden baskı balata sıyırdı 1400 lira masraf ettim :D
marş dinamosu baktırın ..bakımları eksikse değişmesi gereken yerler varsa değiştirin derim butceniz nasılsa...
bu ses dönen bir ses tiirliyorrrrr...rulman.alternatör kasnaği,v kayışı rulmanlar vs...bi yerden cayırtı kopuyor ses uzmanı ustalar cözer...ilk marş dınamosuna baktırın

ama sıfır almadınız ıkıncı el araç..(bende bian için garantili sandım)
bende ıkıncı el arac aldığımda belli muddet sonra tekerde porya bilyasından ses gelmişti değiştirdim kurtuldum :) gecenlerde 70 bin km sonunda,yolda giderken birden baskı balata sıyırdı 1400 lira masraf ettim :D
marş dinamosu baktırın ..bakımları eksikse değişmesi gereken yerler varsa değiştirin derim butceniz nasılsa...
bu ses dönen bir ses tiirliyorrrrr...rulman.alternatör kasnaği,v kayışı rulmanlar vs...bi yerden cayırtı kopuyor ses uzmanı ustalar cözer...ilk marş dınamosuna baktırın

marştan şüphelenmiyorum değil bazen marşa basıyorum tık diyor almıyor 1 saniye sonra alıyor marşı sizce olabilir mi ? @kirlisakal

Geri
Üst Alt