Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Nasıl güncellediniz detaylı yazarsanız sevinirimBen aracın multimedia yazılımını guncelledim 6.5" ekran var. Saatler bende cikiyor. Yazilim versiyonu ile ilgili olabilir.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Multimedya yazılım güncelleme dosyaları Seat'ın kendi sitesinde mevcut. Emin olmamak ile birlikte, sanırım servise ihtiyaç duymadan Bluetooth bağlantısı ile yapılabiliyor. Aynı şekilde aracın Bluetooth uyumlu telefon listesi de mevcut. Bu link yardımcı olabilir:Nasıl güncellediniz detaylı yazarsanız sevinirim
Multimedya yazılım güncelleme dosyaları Seat'ın kendi sitesinde mevcut. Emin olmamak ile birlikte, sanırım servise ihtiyaç duymadan Bluetooth bağlantısı ile yapılabiliyor. Aynı şekilde aracın Bluetooth uyumlu telefon listesi de mevcut. Bu link yardımcı olabilir:
Yazılım Güncelleme Dosyaları | SEAT
Aynı koda ve mediaya sahibim acaba güncelleme dosyaları ile ufak bir anlatım yaparmısınız hem forumda kullanan arkadaşlarda faydalanmış olur6.5" ekran için aşağıdaki cihaz modeline sahibim. Dosyalara ispanyadan ulaştım. güncelleme yapabilmek için belirli sıralamalar var. Onun dışında bir sıra izlerseniz cihaz pert olabiliyor. Şu anda en son versiyon olan 0346 yüklü. Cihazın kapanma açılma sorunu giderildi. Radyoların logolarını otomatik olarak alıyor. Menü hızı daha iyi.
Seatın kendi sitesinde vermiş olduğu güncelleme sadece Bluetooth için olan güncelleme.
5QA035824
H24
245