Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

S2000 arıyorum 2006 ve üstü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence konu yıne alp sayesınde sapıtmıs adam s2k dıyo alp olayı rx-8 e cevırmıs.sunu soleyım rx8 ın yakcagının yarısını yakarsın s2k da sana yanı kar olarak bı rx8 olur.sacma sapan bı motru var rx8 ın.benızın paran yanına kar kalır.bı arakadasım baya bı arastırma yapmıstı almadan once pıyasadakı cogu aracın neyı var neyı yok bılıyo hatta erkınde bu konuda baya bılgılı bı ara sahıbınden dekı tum aracların sahıplerı ıle gorustu sankıu.

s2000 in rx8 den az yakacağını hiç sanmıyorum. ayrıca wankel motoru küçümseme.

ayrıca alp farklı bir seçenek sunmuş adamı suçlaman yanlış.

alp sadece fıkrını solemıs ayrıca s2000 ıle rx8 arasında max 2lt fark var... kullanıma baglı...

rx8in motor tırt...

limitlerde kullanırsan 15000 de kırılıyor...

s2k ile karşılaştırdığınız araç yakışmamış...

bence konu yıne alp sayesınde sapıtmıs adam s2k dıyo alp olayı rx-8 e cevırmıs.sunu soleyım rx8 ın yakcagının yarısını yakarsın s2k da sana yanı kar olarak bı rx8 olur.sacma sapan bı motru var rx8 ın.benızın paran yanına kar kalır.bı arakadasım baya bı arastırma yapmıstı almadan once pıyasadakı cogu aracın neyı var neyı yok bılıyo hatta erkınde bu konuda baya bılgılı bı ara sahıbınden dekı tum aracların sahıplerı ıle gorustu sankıu.

RX8 benim sadece bir önerimdi. Başka bir seçenek sundum. Kimseye zararı dokunacağını düşünmüyorum. Araç alırken aynı sınıftaki başka seçenekleri değerlendirmek önemlidir. RX8 in yakıt ortalaması 11.5L/100km. S2000 inki 10L/100km. Ahım şahım bir fark yok. S2000 de RX8 de yakacağının yarısını yaksan bile bir 1.300cc araç vergisi ödüyorsun sonuçta RX8 de. Sonuç: RX8 daha ekonomik..

ıyıkı konuya s2000 arıyorum yazılmıs ....

bu arada s2000 adam akıllı kullanıldımı vtec acmadan leon 1.6 yakıt ortalamasıyla aynı hatta 1-2 lıtre daha az ama vtec actın mıda yakıtı bı o kadar artan arac vtecgıde 7000 kusurlerde acmasıda cabası ... bu arada gıt volkan abıye soyle bu ıstegını yardımcı olur bır carede yeterkı evı hallet sen.

arkadaslar şu google dan edındıgınız yakıt olculerını buraya yazmayın lutfen.su kadar ortalamada sunu yakmıs falan kullanan ınsanları tanıyoruz ve cogu rx8 kullanan adamlar nalet bı araba dedıgı ıcın bu kadar ıddalı konusuyoruz.o olcumler turkıye sartlarında yapılsa kımbılır araclar neler yakarlar bu memleketın yokuslarında cukurlarında daglarında tepelerınde.we hala ıdda edıyorum rx8 s2k dan kat kat fazla yakar.....

arkadaslar şu google dan edındıgınız yakıt olculerını buraya yazmayın lutfen.su kadar ortalamada sunu yakmıs falan kullanan ınsanları tanıyoruz ve cogu rx8 kullanan adamlar nalet bı araba dedıgı ıcın bu kadar ıddalı konusuyoruz.o olcumler turkıye sartlarında yapılsa kımbılır araclar neler yakarlar bu memleketın yokuslarında cukurlarında daglarında tepelerınde.we hala ıdda edıyorum rx8 s2k dan kat kat fazla yakar.....

yurtdışında rampa çukur yokmu ogün :)

sence o aracların olcumlerını yaparken test edılen yollarda varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt