Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
merhabalar arkadaşlar Ben orkun sizden bilgi almak istiyorum...Seat cordoba 1.4 TDI s-rider bu aracın mazot filtresi yağ filtresi hava filtresini her parçacıda bulabilirmiyim sizce...ve fiyatları ne kadardır...
s-rider da ön yolcu koltugu altında saklama gözü var stylance da yok s-rider 75ps staylance 80ps stylance da tcs var s-riderda yok stylance da direksiyondan kumanda mp3 çalar var s-rider da sadece cd çalar var s-rider da ön farın içinde far kebi var stylance da yok s-rider 1.4tdı da motorda kaput altında motorun üzerinde plastik kapak var stylance da yok koltuk döşemeleri farklı s-rider da arka koltuk başlıkları ileri geri hareketli aynı ön koltuk başlıkları gibi ama stylance da sadece yukarı aşagı hareket var şimdilik aklıma gelenler bunlar
s-rider da arka kapı içlerinde tweeter var stylanceda yeri var içi boş
s-rider da dizel olup olmadıgını dışardan anlayabiliyorsun tdı yazısı var stylanceda egzosa eğilip bakman gerekiyor
bizdeki stylanceta yolcu koltuğu çekmecesi var , koltuk başları boyuna göre ıleri geri ve aşağı yukarı hareketli ,arkada tweeter var. ön ızgarada kromaj yok vites topuzu stylance topuz ve diğer staylance özellikleri mevcut bizim birde ses sistemi diğerlerine göre daha iyi gibi arabamız kırma birşeymi ? :S anlamadım açıkcası.
. kafam karıştı açıkcası showroomdan seçip almıştık sıfır. 2007 model 1.4tdi
merhaba aracım 2006 cordoba 1,4 tdi stylance aracımda abinin yok dediği herşey mevcut sağ yolcu koltuğunda saklama bölümü war ayrıca 75 hp şimdi yazamıcam hepsini ama yok dediği herşey mevcut arka koltuk başlarının her türlü hareketine kadar belkide model yükseldikten sonra s rider tutulması için stylance ın özellikleri düşürülmüş olabilir yinede tamamen yanlış demiyorum aslında ruhsata bakarsan s rider mı yoksa stylance mi daha kolay anlarsın