mredkts
Kayıtlı Üye
Artık elleri atıcaz cebimize. madem birileri uğraşıyor bize de desteklemek düşer.
bende aynı şekilde düşünüyorum, fakat yönetim para toplanmayı kabul etmiyor maalesef :s
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Artık elleri atıcaz cebimize. madem birileri uğraşıyor bize de desteklemek düşer.
bende aynı şekilde düşünüyorum, fakat yönetim para toplanmayı kabul etmiyor maalesef :s
yönetim para toplamamızı istemiyorsa
bende bu denli maliyetli bir işi sadece onlara yüklenmesini istemiyorum
düşünceler beni çok duyulandırıyor zaten olduğundanda duygusalım bu aralar..bizim hiç bi acelemiz yok tek tek hepsini yaptırırız zamanımız çok biraz düzeleyim yapacak iş çok halledicez hepsini sizlerle birlikte yeterki birlik ve beraberliğimiz bozulmasın
düşünceler beni çok duyulandırıyor zaten olduğundanda duygusalım bu aralar..bizim hiç bi acelemiz yok tek tek hepsini yaptırırız zamanımız çok biraz düzeleyim yapacak iş çok halledicez hepsini sizlerle birlikte yeterki birlik ve beraberliğimiz bozulmasın
Benim şahsi fikrim bu konuyu daha fazla konuşup yönetimide üzmeyelim. Olurda fikirleri değişirse biz her zaman üstümüze düşeni yapmaya hazırız...