Floydian
Kayıtlı Üye
alp senin dediğin bir bakıma doğrudur ama roll yapmak bilerek ve isteyerek guruplar dahilinde yapılan bir nevi yarıştır.bana göre çok gereksizdirde bunu yapılabilması ancak iyi organice olmuş yarış pistlerinde olur.gelelim dediğin ikinci olaya evet konu açanlar oldu şöyle geçtim böyle tokatladım diye senin tabirinle yazdım bu arkadaşlar tamamen bilinçsiz yaptıkları hareketlerdirki bunu hele hiç tasvip etmiyorum etmiyoruz bundan sonrada burda şöyle geçtim böyle yaptım diye babam bile konu açsın konusunu görür görmezde sileceğim ha bu demek değildirki yapmasın yapsın ama burda yazmasın gerek yok zaten herkes kendince birşeyler yapıyor onun yeride burası değil diye düşünüyorum saygılar
arkadaşlar bakın roll yapmak dediğiniz gibi anlıyorum ama burda öyle dostlarımız varki aracının geçilmesini bile kaldıramayacak kadar nazik insanlar roll yap burda paylaşam bizler size roll yapmayın demiyoruzki burda paylaşmayın zaten her toplantılarımızda sohbet ederik konuşuyoruz bu konular :d
Abi TR de adam gibi pist varda bizmi gitmiyoruz piste Bu arada bahsi geçen ''onu tokatladım'' konuları hakkındaki yorumun için teşekkürler. Hem gereksiz olup hemde kötü örnek idi o tür konular..