Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
varol abi ve de kaptan ikinizde çok teşekkür ederim.size karşı kendimi mahçup hissediyorum ilginiz alakanız için çok saolun.siz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız zaten.malesef şu durumda iade şansım yokk.şu parça bi gelsin sorun nedir hallolacak mı olmayacak mı ona göre sizi rahatsız ederim.ne yalan söyliyim gerçekten sanal ortamda tanımadığım insanların benmle bu kadar ilgileneceğini hiç düşünmedim başlığı sadece sitem etmek ve de garanti konusunda uyarmak adına açmıştım ama sizin ilgi alakanız bütün sinirimi aldı götürdü iyiki varsınız teşekkür ederim.
katılıyorum... bunu birileri doğrulasa seat tarafından 1 tane araba satamazlar... böyle saçmalıkmı olur keşke servise gitmeden işin ehlini araştırsaydın... bunu hepimiz biliyoruz ki servisin tek avantajı kullandığı orjinal parçalar ve ekipmanlar... onlar bende olsa kendi başıma aracımı zaten tamir edebilirimlpg+anf, var, beyne giremiyoruz diyenin aklından şüphe ederim.