kurtbil
Kayıtlı Üye
Revo ile görüştüğümde 1.4 TSi motorların yazılımının İngiltere'nin meteorolojik şartlarına göre yapıldığını, Türkiyede denenen bik kaç araçta sorun olduğunu söylediler. Bunun üzerine İngiltereden yeni yazılım istenmiş. Ama her TSi motora uymuyormuş. Bana söylenen getirin motor kodu uyuyorsa yazılımı yükleriz dediler. yaşanan sorun ise 3000 devirde aracın devir kesmesiymiş. Bir kere yükleriz eğer aynı sorun yaşanırsa eski aracın orjinal yazılımını yükleriz dediler.Bir ücret de ödemezsiniz dediler. Benim aracımda superchips olduğu için açıkçası onun da silineceği için Revo ile bunu denemeye cesaret edemedim. Eğer şu andaki yazılımınızdan memnunsanız hiç dokunmayın gereksiz yere 500 euro niye veresiniz dediler. Ama bir kere de denemek istiyorum açıkçası..Çünkü Revo yapılmış TSi motorlarda 1.5 peak ve continues değer olarak 1.3 aldıklarını söyledir..bende ise 1.0 peak ve 0.8 continues var..Revo ve powershop gerçekten çok dürüst iş yapıyorlar.
abı oyle 1,3 cont yurumesı gıbı b dunya yok o turbo ıle 125 lık tsı ın,o bılgı ordan burdan gelmıs resmen.Tsi ın oluru 0,9 peak b sure belkı tutunabılır sonrasında dusmeye baslar basınc zaten.Yazılım ne olursa olsun ıstedıgı kadar peak vurdursun mapper o turbonun wg i o basıncı tutamaz.sen hıc yazılımını flan elleme keyfını bozma bos yere