Pascal
Kayıtlı Üye
tıs tıs tıs gezersin artık hayırlı olsun kardeşim
çok teşekkür ederim abi
güle güle kullan
teşekkür ederim
Hayırlısı olsun cok güzel olmus
teşekkür ederim atilla
Hayırlı Olsun Ozan Abi O Görüntüyü çok daha güzel hale getirmiş. Aracını da gördüm çok şıktı nazar değmesin maaşallah Çerçeve olayını da halletmişin.
Kodu söylemeyi unuttuğum için kusura bakma abi O gün bide sabahlamıştım o yüzden duymadım hiç aramalarını biraz geçte olsa söyledim ama. Tekrar güle güle kullan abi ben bir sıkıntı yaşamadım.
(Buarada Hatunun Adı Andrea hatırlatiyim abi) puhaha
ahahhaahahha hatun fena yaa ne demek kardeşim ben teşekkür ederim, senin araç filmlerde daha da şık
eeeuuuu çok hoşuma gitti darısı new ibizaların başına =D
teşekkür ederim, tavsiye ederim çok yakışacaktır
Güle güle kullan Oğuz birşey yapmam dememelisin çünkü konsol piyano siyahı diye bağırıyor
teşekkür ederim, konsolun rengini değiştirmeyi pek düşünmüyorum ama
xx
çok güzel olmuş güle güle kullan makyajsızsa yapılabilecek en güzel makyaj olmuş
teşekkür ederim, aynen çok büyük bir eksiklikti makyajsız kasalarda
Ozan hayırlı olsun güle güle kullan...........
çok teşekkür ederim
hayırlı uğurlu olsun ama keşke biraz daha paraya kıyıp RNS 510 alsaydın :=)
teşekkür ederim Serbay, RNS çok daha güzel ama gerek duymadım ben, niyetim çünkü sadece konsolun görüntüsünü değiştirmekti
teşekkür ederimhayırlı olsun..
süper olmuş gerçekten)
beğenmenize sevindim
hayirli olsun şekerim..
sağolassın yavrum..
Hayırlı olsun, bende aynısını taktırdım.Sendekide en son cıkan LCD değilde Led aydınlatmalı olandan,Sanırım Bosch marka değil mi.?
evet benimki Ledli olandan, Bosch marka
teşekkür ederim, RNS güzel gerçektenhayırlı olsun güzel olmuş bendede rcd 510 var rns cidden güzel
Evet direk Bosch taktığında Seat sound system 3.0 olarak acılıyor bendekide bu şekilde,blapunkt lar ise seat a taksanda Volkswagen olarak acılıyor.
aynen, direk Seat Sound System diye açıldı bende de