Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
konuyu okuyunca sahibinden.com üstünde rcd 510 lara baktım..550 tlye bir tane daha var çok alasım geldi ama camlarımda film olmadığı için ve hırsızın filmsiz arabalara daha kolay dadandığını bildiğim için almaya korkuyorum ya =(
İstanbul orası benim filmli geçerken 2 gece kalayım dediğimde ayrılacağım gün patlattılar sabah 6 gibi. Filmli filmsiz çok farketmiyor.konuyu okuyunca sahibinden.com üstünde rcd 510 lara baktım..550 tlye bir tane daha var çok alasım geldi ama camlarımda film olmadığı için ve hırsızın filmsiz arabalara daha kolay dadandığını bildiğim için almaya korkuyorum ya =(
hayırlı olsun öncelikle açılışta hiç bi güncelleme yada yazılım yapmadanmı direk seat logosu göründü ?
acaba bu olay RNS 510 içinde geçerli olurmu
hayırlı olsun gerçekten bu teyp araca yakışıyo bide resim alsaydık herkes görseydikey:
hayırlı olsun gerçekten bu teyp araca yakışıyo bide resim alsaydık herkes görseydikey: