Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
key:key:key:ilgilenen herkese teşekkürler siparişimi verdim şunu aldım fiyatı biraz tuzlu oldu ama buna değer fiyat 503tl+kargo arabam bi gelsin resim ve video da eklerim
Kyosho Türkiye - RC Ekipmanları ve Dahası
cevap için teşekkürler elektrikli olanı aldım zaten bide zahmet olmazsa Q7 nin resmini atabilirmisiniz merak ettim deben de Q7 aynısı çok güzel ama 1 ay sonra felan batarya ölüyor benim tercihim elektrikli subaru isterseniz Carbon kapladığım Q7 nin resmini atabilirim (Araç kaplama işi yapıyorum)
Uzaktan kumandalı model uçak, model araba, model helikopter, kumandalı uçak, kumandalı araba, rc model araç, model gemi
yenilerine hiçbirzaman okadar para vermedim lakin bu işi bilmiyorsanız en iyisi yeni bir araçla başlamak tabiki benzinlinin zevki başkadır ve arkadaşın dedği gibi cocuk gibi ilgilenmeli kullandıktan sonra temizlemelisiniz yoksa size küser ve masraflıdır elektriklidede batarya şarjlarına dikkat edin hiçbirzaman tam bitirmeyin bataryayı bir bataryanın 80-100 tl civarında oldugunu düşünürsen bu uyarımı dikkate alırsın umarım yaşar kardeşim hayırlı uğurlu olsun
sanırım siparişi vermişsiniz, bunlar evde,çok düzgün asfaltta gidebilir, nano taşlı yerde bile giedemez, ön takımları çok naziktir, dikkatli kullanın. Baja tipi, ön takımı metal olanları tercih edin bir dahaki sefere.