Kuzeylee
Kayıtlı Üye
Bak kardeşim, 6 ay boyunca haftada bir 1 lt su eksiltiyordu. Gittim sanayiye ezberci bir usta devirdaim pompası değişcek dedi. Kızdım çıktım. Usta var usta var. Bu arada el freni işimi halleden Olcay ustaya selamlar. Sonra, dediler yağa bakın su karışmış olabilir. Yok karışmamış. Sonra dediler su deposuna bakın suda yağ varmı yok. Öyle öyle derken inan bende şaşırdım kendiliğinden düzeldi. 3 aydır şükür iyi. Ve hatta kaç defa uzun yola çıktım. Maşallah maşallah diyorum 1 cm dahi azalmamış. Bir de 1.4 tdi dizel 226.000 km de. Ayrıca, yine bir ezberci bu cordobaların hararet göstergesine güvenme yanlış gösterir motor gider dedi. Araştırdım bu da hikaye. Doğru gösteriyor. Masraf etme haybeye. Gözün göstergede olsun. İcabında haftada bir 1/2 lt ekle. Nolcak ki! Tabi tercih sizin. Keyifli sürüşler cümleten.
[doublepost=1502523786,1502523623][/doublepost]Ve, şu da var kışın başında yeşil antifriz ortasında da-sürekli su eklememden ötürü- kırmızı antifriz ekledim. Acaba bunların faydası olabilir mi)) emin değilim.
[doublepost=1502523786,1502523623][/doublepost]Ve, şu da var kışın başında yeşil antifriz ortasında da-sürekli su eklememden ötürü- kırmızı antifriz ekledim. Acaba bunların faydası olabilir mi)) emin değilim.