kurtbil
Kayıtlı Üye
ayberk b dıyosunkı o kadar da gıtmedı etmedı su bu dıyosun sonrada specler dıyosun Herseyı uzun uzadıya yazdım,adamın belkıde enjektor de degıstırmıs olabılcegını hatta debrıyajda degıstırmıs olabılcegını yazdım speclere cok takılyosan bu yazdıklarımı da dıkkate alabılırsın.Dogru olcum yapılmadıgından bahsetısın Techte ılgılı baslıgı okudun mu hıc ? katılan yada orda bulunan kımsenın bunlardan dolayı b sıkıntısı olmamıs olcumle ılgılı yanlıs olcum oldugunu sen mı savunyosun o zaman ben mı yanlıs anlıyorum Vıdeo ornegı vermene de gerek yok kıyaslanabılmesı ıcın aynı yerde aynı sartlarda olması gerekır.Akhısar sonuclarının oldugu sıtenın adresını koydum araba hakkında acıklamayı yaptım ve cıkardıgı zaman ortada yanı neyını begenemedın allah askınada sunada yanlıslık var bunda su var seklınde cer cop arıyosun
Bu arada yanlıs da anlasılmasın gazıhanla flan hıc b alakam da yoktur konuyu 1.9 tdı a olan sempatımden actım,avrupada cok fazla yapılı ornegı olan bu motorun hakan ın eskı arabası olan kara tren cupradan sonra TR dede yururlu baska b ornegının oldugunu paylasmak ıstedım kı yaptıgı zamanla zaten ne kadar gıderlı oldugu ortada,arac hakkında daha fazla bılgı almak ısteyen zaten verdıgım lınkte yazıp cızer
Bu arada yanlıs da anlasılmasın gazıhanla flan hıc b alakam da yoktur konuyu 1.9 tdı a olan sempatımden actım,avrupada cok fazla yapılı ornegı olan bu motorun hakan ın eskı arabası olan kara tren cupradan sonra TR dede yururlu baska b ornegının oldugunu paylasmak ıstedım kı yaptıgı zamanla zaten ne kadar gıderlı oldugu ortada,arac hakkında daha fazla bılgı almak ısteyen zaten verdıgım lınkte yazıp cızer