ediperdinc
Kayıtlı Üye
Arkadaşımın polosu var benim de ibizam. Ikisini de sürekli kullanıyorum. Bence ibizanin direksiyon keyfi poloda yok. Arkadaşım kendi arabasını kullanırken arada bana veriyor. Benim arabayla giderken de ben kullanacağım ben kullanacağım diyor. (Kendisi bayan.) Senin arabanın zevki başka diyor. Öyle otobanda 70 - 80 lerde rüzgar sesi duymadım. Zaten geliyorsa bile teybi azıcık açarsanız duymazsiniz. Üstelik donanım olarak daha ucuza daha çok özellik alıyorsunuz. Tercih sizin tabii. Tekrar Sıfır araç almak istesem tercihim ibiza olurdu. Diğer taraftan param yetse kesinlikle leon alırdım. Başlangıç fiyatının özelliklerine bakıyorsunuz yok yok. Ev sahibimin kardeşi sıfır toyota aldı. Onca para döktü ama ne hız sabitleyici var ne yokuş kalkis desteği. Seat gerçekten ucuza donanımlı araba satıyor. Kalitesiz de değil. Sonuçta vw destekli. Bu arada vw ve audinin bazı araçlarının (belki de çoğu bunu bilmiyorum) İspanyada seat fabrikasında üretildiğini biliyor musunuz?Polonun ibizadan daha rahat oldugunu dusunuyorum. 1.0 motor istememin nedeni tasarruf yoksa ibizada ki gibi performans beklemiyorum aractan. ben motorun hacmi icin istiyordum ama 1.2 tsi comfortline da olabilir 46.500 civariydi sanirim
Son düzenleme: