İlkerfr682
Kayıtlı Üye
senın yontemle yapıcaz artık olmadı mat takılcaz
Matta fena değil yani
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
senın yontemle yapıcaz artık olmadı mat takılcaz
Bende on ve arka plakanin altina parlak siyah kaplama yapmak istiyorum nasıl olur
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Güzel olmuş elinize sağlık hem difuzor dusunuyorum onla uyumlu olsun diye parlak dedim ama seninki de uyumlu duruyor boyle de yapabilirimBiz yaptık bu şekilde yanlız benimki mat parlak plastidipte bulduk ama beğenmedik
Güzel olmuş elinize sağlık hem difuzor dusunuyorum onla uyumlu olsun diye parlak dedim ama seninki de uyumlu duruyor boyle de yapabilirim
Peki ne onerirsin piano black folyo mu yoksa boyle sprey kaplama mi hangisi daha iyidirAynen çokta mat değil üstüne parlatıcıları var vernik tarzında ondan atcam şimdi birazda olsa parlıyo piano folyo gibi olmasada belli ediyo
Peki ne onerirsin piano black folyo mu yoksa boyle sprey kaplama mi hangisi daha iyidir
Teşekkür ederim yaptiracagim zaman bakacagm zaten bulusmaya katilmak istiyorum orada da konusuruzFikir ayrılığı yasadık biz ben folyo taraftarı değilim kafa karıştırmıyayım ama bana sorarsan plastidip
Teşekkür ederim yaptiracagim zaman bakacagm zaten bulusmaya katilmak istiyorum orada da konusuruz