firozat
Kayıtlı Üye
Zaten almak istedigim plakanin ilinde ikamet ediyorum. Sanirim tam olarak anlatamadim. Araci satmadan, devretmeden, sadece gidip ben bu plakayi istemiyorum, degistirip 01 yapmak istiyorum diyemiyormuyum? Amac araci kullanmaya devam edip, en az masrafla plaka degistirmek. Plakada sadece harf sececegim onuda bagis adi altinda alinan parayi vermeden hellettirebiliyorumhangı ıldekı plakayı almak ıcın ugrasıyorsanız oranın ıkametgahına gececeksınız .bıldıgınız bı adresı vererek ıkametgah kaymakamlıktan yada beledıyeden hallolur . daha sonra nerden satıs yaparsanız yapın farketmez, noterde plaka degısecek dersenız ikametahınıza gıdıp ordan plakanızı alırsınz. ıkametgah degısmeden yanı alacagınız plakanın ılınde ıkamet edıyo gozukmeden alamazsınız.masrafıda noter+plaka degısımı ucretı 190tl ( notere odenıyor ) emnıyette kagıt ıslerıne 20 lira . plaka basımı için 30 lıra yanı 240 maxımum 250 lıra harcarsınız . tabı bıde ıstedıgın plakayı almak ıcın yanı sectıgın harf ve rakam ıcın ya emnıyette ıyı bır tanıdık yada emnıyete ıyı bir bagıs yapmanız lazım onunda ucu acık ben 2 bın lıra verenı gordum
Ama anladigim kadari ile illaki satis yapmamiz lazim sanirim plaka degisiklligi icin..