arthur
Kayıtlı Üye
ama beyaz çok güzel duruyo ben iç aydınlatmalarada takcam plakalıgada çok güzel duruyo içler bi denedim arkadaşta vardı çok hoş oldusarıdan daha iyi aydınlatır mı yani?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ama beyaz çok güzel duruyo ben iç aydınlatmalarada takcam plakalıgada çok güzel duruyo içler bi denedim arkadaşta vardı çok hoş oldusarıdan daha iyi aydınlatır mı yani?
ama beyaz çok güzel duruyo ben iç aydınlatmalarada takcam plakalıgada çok güzel duruyo içler bi denedim arkadaşta vardı çok hoş oldu
kardeş bilmiyom valla led leri de benim çocuktan aldıgım 12v bizde takılıolanların beyazıydı güzel durdupaşam led olursa senin dedigin gibi evet key:
ha bide eger olursa bizm kayınça yurtdışından bijel getirtmeye ugraşıyo manyak bişey eger gelirse sen aydınlatmaları o zaman gör bunlar normalde sokak aydınlatmaları bina aydınlatmalarıpaşam led olursa senin dedigin gibi evet key:
ama beyaz çok güzel duruyo ben iç aydınlatmalarada takcam plakalıgada çok güzel duruyo içler bi denedim arkadaşta vardı çok hoş oldu
ha bide eger olursa bizm kayınça yurtdışından bijel getirtmeye ugraşıyo manyak bişey eger gelirse sen aydınlatmaları o zaman gör bunlar normalde sokak aydınlatmaları bina aydınlatmaları
için kullanılıyomuş benim aklıma hemen arabalar geldi manyak bişey yakey:key:
seffa jel düşün arabaya biyere sürüyosun 12v veriyosun orası beyaz sarı hangirenk istersen aydınlanıyo jel şeffaf gündüz olunca normal duruyo aynısı gibi akşam 12v ve parlak ledlerdenGörmek lazım böyle anlamadım
sarıyla alakası bile yok bildigin beyaz ışıkyani sarı gibi mi? daha mı iyi ? yoksa daha mı az aydınlatıyo? bu konuyu aydınlatmamız lazım...
seffa jel düşün arabaya biyere sürüyosun 12v veriyosun orası beyaz sarı hangirenk istersen aydınlanıyo jel şeffaf gündüz olunca normal duruyo aynısı gibi akşam 12v ve parlak ledlerden
daha kuvvetli
kardeş eger yurt dışın dan getirebilirseler mutlaka komple kaplatmayı düşünüyomhımm iyimiş sende görürüz artık