Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kardeşim İstanbul parkada tdi ile gelinmez ki,günübirlik bir M3 kiralayıp dip gaz giderim ben orda
m3 kirala depoyu doldur birde aşağı yukarı 200-300tl pist ücreti oooo ne güzel 1000tl gitti galiba
İzmit Körfez pisti'nde 5 turdan 2 ya da 3 seans yapılır, 40 araç toplanır ve 300-350 TL civarı araç başı maliyet çıkar.
Lafta herkes gelirim der ama iş paraya gelince herkese zor gelir.
Bu bütçe beni sarsmaz diyen 40 araç varsa hesabıma yatırsın, ben ayarlarım
İstanbul Park için yine 40 araç varsayarsak araç başı 1000 TL den az çıkmaz.. O işi geçin.. Ben bile gelmem
Valla M3 ile bir kaç saat dip gaz gidebilmenin verdiği dayanılmaz hazzı seninle tartışmayacağım burada
İzmit Körfez pisti'nde 5 turdan 2 ya da 3 seans yapılır, 40 araç toplanır ve 300-350 TL civarı araç başı maliyet çıkar.
Lafta herkes gelirim der ama iş paraya gelince herkese zor gelir.
Bu bütçe beni sarsmaz diyen 40 araç varsa hesabıma yatırsın, ben ayarlarım
İstanbul Park için yine 40 araç varsayarsak araç başı 1000 TL den az çıkmaz.. O işi geçin.. Ben bile gelmem
İki pist için de; boş pistin kirası bile çok yüksek. Kaldı ki içerde birileri zaman kasarken güvenlik önlemleri, ambulans, zaman ölçme ve kule ekipleri vs vs. Fiyat daha da yükseliyor.. 100 150 liraya pist dönmeyi hayal etmeyin
Valla M3 ile bir kaç saat dip gaz gidebilmenin verdiği dayanılmaz hazzı seninle tartışmayacağım burada
körfez pistinde m3le dipgaz mı dönücen Gökhan abi ben bu konuyu seninle tartışırım