orjinal teyp de mükemmel ses veriyor. bizzat denemiş olarak söylüyorum pioneer kalitesi tartışılmaz.Arkadaşlar bu ses sistemiyle pek bilgim yok sizce nasıl bende 2013 ibiza var olur diyorsanız alcam fiyatlarınıda pek bilmem yardımcı olursanız sevinirim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
istedin yere sorabilirsin. pioneer gerçekten güçlü ve kaliteli bir marka.Bende sony var ama surekli yuksek seste dinledigimden kenarlardan aşındı tak tak diye ses çıkartıyor şuan yrnidrn hoparlör alicam ama pioneer nasil onuda bilmiyorum
Gaza basmadan sabitleyiciyle gönderildi.
ben komple takma işlemine 25 tl vermiştim. Tesisat vs. hepsi içindeydi.İbizanin arka kapıda tesisati cekilimi fabrika cekmişmi
Sanırım yok. baştan çekiyorlar.Onu demiyorum ibizanin kapısında kolon kablosu varmiydi gordunuzmü
Hayirli satislar.17 inc degil..17 cm dir..arka kısmında rms degeri yazar.amfi ile calisma durumu varsa. kacmaz bencearkadaşlar elimde pioneer 17 inç seat araçlar için birebir uyumlu çift kapı hoparlörü bulunmaktadır. ürün 1 hafta aracıma takıldı ve söküldü. dediğim harici en ufak bir sıkıntı olursa bedava veririm. test edilmiştir, mükemmel ses verir. tüm montaj aparatları ile verilecektir. fiyat 80 tl. kargo benden.
,![]()
aynen abi cm olacak.saolasınHayirli satislar.17 inc degil..17 cm dir..arka kısmında rms degeri yazar.amfi ile calisma durumu varsa. kacmaz bence
Burda Bitmez..