ycalayir
Kayıtlı Üye
Hocam tam olarak söylesen farları ve sisleri modellerini.. hatta link atsan..Eyvallah abilerim sagolun,photon ampulleri bende bu kadar beklemiyodum valla iyi cikti
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Hocam tam olarak söylesen farları ve sisleri modellerini.. hatta link atsan..Eyvallah abilerim sagolun,photon ampulleri bende bu kadar beklemiyodum valla iyi cikti
Benim eski araçtan çıkardığım zenonları taksam ibizaya arıza lambası yakarmi... Yakar diyorsanız bende aynılarından taktırcan.. @kirlisakalPhoton xenon effect h7 farlar,Photon xenon effect h8 sisler kardesim,Otomarketim diye bi internet sitesi yerleride aksaray da.
dostum alacan xenon kitine bağlı herşey.takmadan önce uzatma kabloyla dışarıdan deneyebilirsin...ama kanımca yakar sanki,ne kadar arada kit de olsa....yüksek akım şeyler bizim 60 amperlik aküler kapasite yetmez.şahin doğan olsa tak cunku beyinsiz araba ne kadar ustalar bişi olmaz deselerde ben olsam takmazdım riske gerek yok.donanımsal vag grubu araçlara ekstra elektrikli çalışan aksesuar bağlamak ne bileyim mantıklı gelmiyor olmadık yerde beyin arızası verir elinde kalır araç.zaten muayene zamanı da sök tak vs. bence değmez bi de yollarda yediğin küfürlerde çabası gerek yok derim al bosch plus 90 arkana bakmaBenim eski araçtan çıkardığım zenonları taksam ibizaya arıza lambası yakarmi... Yakar diyorsanız bende aynılarından taktırcan.. @kirlisakal
Eywallh saolasin. Bende tam bu sekilde dusunmustum.. bosh mu alsam. Photon h7 mi..dostum alacan xenon kitine bağlı herşey.takmadan önce uzatma kabloyla dışarıdan deneyebilirsin...ama kanımca yakar sanki,ne kadar arada kit de olsa....yüksek akım şeyler bizim 60 amperlik aküler kapasite yetmez.şahin doğan olsa tak cunku beyinsiz araba ne kadar ustalar bişi olmaz deselerde ben olsam takmazdım riske gerek yok.donanımsal vag grubu araçlara ekstra elektrikli çalışan aksesuar bağlamak ne bileyim mantıklı gelmiyor olmadık yerde beyin arızası verir elinde kalır araç.zaten muayene zamanı da sök tak vs. bence değmez bi de yollarda yediğin küfürlerde çabası gerek yok derim al bosch plus 90 arkana bakma
bosch on numara hacım.bende de photon var ama bosch plus 90 alacam kısmetse...ne sarı ne beyaz müthiş yoğun güçlü bi ışık..uzun ömürlü videolarını inceledim zamanında...Eywallh saolasin. Bende tam bu sekilde dusunmustum.. bosh mu alsam. Photon h7 mi..
Ya çok var. Çok kararsızım. Aslında @ULU nun arabasındada osram var onlarda çok Hoşuma gitmişti.bide şu var videolarda forumlarda bunuda cok methediyolar
Ekli dosyayı görüntüle 7356
osramın ömrü kısa çabucak ölüyor benımki ödlü mesela alırken üstünde osram vardı standart olanından.osramda beyaz ışık veren yok pek.photonda güzelde xenon efektı verıyor ne biliyim sarmadı bıktım.bende kararsızım ama aklım phllips yukarıdaki resimde.Ya çok var. Çok kararsızım. Aslında @ULU nun arabasındada osram var onlarda çok Hoşuma gitmişti.