Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bankamatik kartına bağlı sanal kart olmuyomuş Abi.
Kredi kartına bağlı oluyomuş. Kredi kartı almak istemiyorum. Bankamatik kartı gibi. İstediğim gibi içine para yatırıp para çekebileceğim, ve internette kullanabileceğim bi kart istiyorum.
neden ? online alışveriş tehlikeli olduğu için mi yoksaİnternetten kullanmak için kredi kartı almak istemiyorum.
paypal'dan hotfile prem veya diğer alışverişler için en düşük limitli alışveriş kartınızı kullanın hatta online alışveriş için kart limitini düşürün güvenemiyorsanız tabi ve paypaldan alışveriş yaptıktan sonrada tanımlı olan kartınızı muhakkak kaldırın.
ben iş bankası bankamatik kartımı kullanabiliyorum ama sadece benim bildigim drawbacklerde yani paypal hesabından bankaya para yüklemelerde geçerli.
İş bankası online bankacılıktan hesabından sanal bank oluşturabilirsin.Yada dedikleri gibi visa,master,debit card...Yurt dışında debit card yani bankamatik kartı biraz daha farklı o yüzden kullandırıyorlar.Normalde hesabına eklediginde kartını sana pin codu göndercek confirm etme için temsili bir charge (ücret)keserek bu işlemi yapamadıkları için burda ondan kabul etmiyorlar.