Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Patlayan kamyon tekerlekerinin marifeti.

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız..

Fiber tamponların sağlam olmadıklarını gösteren bir durum çıkmış ortaya..

Alp sanırım fiber olmasa kazayı daha çok hasar ile atlatacaktım gibime geliyor bana görede fiberin faydası var diye düşünüyorum :confused:

seyir halinde 3 şertli yolun orta şeridinde gidiyorum önümde sağımda arkada her tarafta araba var sabah millet işe gidiyo önümdeki araba birden makasa attı kendini içimden napıyo la bu diyodum bu makasa girince tekerin bi ucunun üstünden geçti teker hafif havalandı tabi ben tekerle baş başa bi anda frene falan asılmdan sabit üstünden geçtim geçerken tam tamponun önüne geldi önden girdi arkadaş çıktı ondan sonra emiyet şeridine geçtim indim araca baktım bu halde

seyir halinde 3 şertli yolun orta şeridinde gidiyorum önümde sağımda arkada her tarafta araba var sabah millet işe gidiyo önümdeki araba birden makasa attı kendini içimden napıyo la bu diyodum bu makasa girince tekerin bi ucunun üstünden geçti teker hafif havalandı tabi ben tekerle baş başa bi anda frene falan asılmdan sabit üstünden geçtim geçerken tam tamponun önüne geldi önden girdi arkadaş çıktı ondan sonra emiyet şeridine geçtim indim araca baktım bu halde

Geçmiş olsun valla. Arabada önemli birşey yoktur inş..

Geri
Üst Alt