Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
öncelikle aracınız hayırlı olsun..bu arada arkadaş mavi leon konusunu görünce bir video paylaşmak istemiş.bunda bir kötülük veya dikkat çekmek gibi bir durum göremiyorum ben şahsen..ikinizede paylaşımlarınız için teşekkür ederim..
allah kaza bela vermesin.artık ztn siyahdan beyazdan kırmızıdan bıktık.şöyle trend renkler lazım turuncu mavi vs gerçektende çok tatlı durmuş bu renk leonda,bide arka stoplar çok şık yanıyor,lastikler arkadan gayet heybetli ve güzel tek bişe var ki acayip basılası var arabanın yere..bu kdr yay gerek dediğim bi leonu hatırlamıyorum yani,fotolardanmı nedir
mutlaka alışana kdr böyle binmekde fayda var ama nisan mayıs deyince şöyle yaza girerken bi coille çokda tatlı durur..cok tsk. mavıyı ben aldım kısmetse kayadıbınde yıne tek olan turuncu var onuda nasıpse arkadasa almaya calısıyoruz onuda scw ye kazandırıcaz ınş.
yok yok gercekten yuksek farkındayım ama bır sure daha en azından alısana kadar bu sekılde bınmelıyım..