Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeşim ta konunu başındanberi söylüyorum gene diyecegim cırta gerek yok kaymayan plastikler var onlardan al altlarına koy devam et.ama illa cırt yapacam diyosan slikon olma zaman la senin ayak hareketinden dolayı çıkar
yok kardeşim pasapasın altına koy kaymasın burda iki çeşit var ikiside oluro kaymayan plastikleri nereden alacaz bi de sabitleme derdi yok değil mi onlarda abi?
yok kardeşim pasapasın altına koy kaymasın burda iki çeşit var ikiside olur
Kaydırmaz Ped Oto İçi Aksesuarlar
bu olurhangileri olur abi tam olarak kusura bakma rahatsız ediyom ama?
bu olur
ModaCar GRİ Torpido Üzeri Kaydırmaz Ped 33a046 - Oto İçi Aksesuarlar
bundanada iki şer tane alırsan olur
AutoCsi Super Kaydırmaz Ped (Şeffaf) 20070 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
bence yeterli olur normalde onlar küçük zaten telefon felan tutturmak için senin pasapasın altı plastik mi yoksa halımı eger palastikse çift taraflı bant da düşüne bilrsinteşekkürler abi birinci linktekine benzer daha önce almıştım onu denedim hiç faydası olmadı ama ikinci linktekini düşünecem iki tane yeterli olur herhalde sağlı sollu koltuk tarafına galiba...
Haluk zaten kış bitiriyor havuzlu paspasla uğraşacağına halı paspas alıp kullansan yapacağın masrafıda ona harcasan??
bence yeterli olur normalde onlar küçük zaten telefon felan tutturmak için senin pasapasın altı plastik mi yoksa halımı eger palastikse çift taraflı bant da düşüne bilrsin