kirlisakal
Kayıtlı Üye
hakkınızı arayın üvey evlat muamelesi yapmasınlar..bi dunya otvli kdvli araba alınıyor bı dunya para veriliyor...bana denk gelmiyor boyle şeyler
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Hocam yeni kasayı alalı 1 ay oldu alakası yok bendekiler le bunların akşam eve gidince çeker atarım yeni kasanın paspaslarınıArkadaşlar yeni kasa ibiza alanlardan rica etsem paspaslarının fotoğraflarını atabilirler mi kıyaslama yapıcam. aldığım bayiye şikayette bulundum paspaslarla ilgili hala orjinal olduğunu iddia ediyorlar. Tahminim bir önceki kasa ibizanın paspasları aracımdakiler , şimdiden teşekkür ediyorum
[doublepost=1508534134,1508533652][/doublepost]Ekli dosyayı görüntüle 15878 Ekli dosyayı görüntüle 15879
valla bendekinde ben herhangi bir potluk farketmedim gayet iyi oturuyorşimdi bugün farkettiğim diğer birşeyi söyleyeyim arabanın orjinal paspaslarında sizin söylediğiniz sıkıntı genel olarak varmış. şöyle ki sürücü tarafındaki paspasın klipslerini geçirdiğinizde paspasın ortası potluyor yani sürücü tarafı uymuyor. yeni ibizaların genelinde bu sorun varmış
potluk vardı artık yok yanlışlıkla leon paspası koymuşlar değiştirdilerHocam yeni kasayı alalı 1 ay oldu alakası yok bendekiler le bunların akşam eve gidince çeker atarım yeni kasanın paspaslarını
[doublepost=1508997456][/doublepost]
valla bendekinde ben herhangi bir potluk farketmedim gayet iyi oturuyor
Malesef hocam yanlışlık yok bu seviyeye geldilerBu işte bir yanlışlık var ama bayiler de bu kadar düşmüş olamaz.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Hadi hayırlısı olsun.Malesef hocam yanlışlık yok bu seviyeye geldiler
[doublepost=1510406138,1509053190][/doublepost]büyük uğraşların sonucunda aracımın paspaslarını aldım
Teşekkür ederim hocamHadi hayırlısı olsun.