Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sami konuyu okudum okudum anlam veremedim. fotograflara baktim baktim durdum saka mi acaba diye..
yani git sifir ibiza cupra al, sonra meraktan jantini 8 tlye sprayle boya ve boyacilar cok para istiyor, verdigim benzin parasi belli de.
Bu jantlarda ucuz jantlar değil kardeşim idarelik boya para biriktir komple tekrar yaptırırsın diycem dilim varmıyo
Böyle bi can sıkıntısı olmaz kardeşim yazık günah boya çıkmazma hepsini fırında pişirsinler o jantlarada arabayada hakkını vermek lazım.
xx
bence gayet hoş olmuş.değişiklik iyidir...
abi senden etkilendim aracına bişiler yapıosun kendi çabanla bende uğraşıyım istedim =)
Karbon kapla en azından bi zararı yok Neyse kaputu falan boyamadın Allah'tan, şu işten sonra onuda beklerim yani puhaha.
xx