Çöllü
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunlar benim yurt disindan getirtip kullandigim ariza lambasi yakmayan dipsiz led park ampulleri:
uyum konusunu bilmiyorum ama sarilara oranla cok daha iyi bir goruntusu var en azindan.
Bunlarda ic aydinlatmanin pek belli olmayan ama cok etkili goruntusu:
Aracin ici panayir alani gibi aydinlaniyor Ayni sekilde plakalarda uyuyor ama sadece plakada ariza lambasi yakti, geri soktum. Uzerindeki direnc yetersiz kaliyor sanirim. Bendekilerin her hangi bir markasi yok, hepsiburada.comdaki urunlerde dahil hepsi cin malidir.
Gunduz farlarindaki ampulun cinside P21w diye bilinen ampullerdendir. Onun icinde cok guzel parlak beyaz LED bir urun buldum ama 10watt oldugundan dolayi ariza isigi yakacagini dusundugumden almak istemedim. Orjinal gunduz fari ampulleri adindanda belli oldugu gibi 21 watt.
Sofitlerin Soğutucularına bayıldım
Ayrıca öndeki ledler kaç kelvin Fırat.. Güzel durmuş aynısı bende var 6000 kelvin xenonlara göre daha mavi malumunuz key:
xenonlarla birlikte fotoğraflayabilirsen dipsiz bende sipariş geçebilirim.. bende Aynısı Olmasına rağmen hatta Bi çok Arkadaşta bu konuda sıkıntı var anladığım kadarıyla talep Çok olacaktır.. Fiyat ve Liste yapsan iyi olur bence..
Birde bu güne kadar takmadığım sofit kalmadı hepsi Plakada arıza lambası yaktı.. yakmayan sadece eski tip sofit ampüller onlarında etrafındaki mavi şeritten ışık şiddetleri çok cılız key: