Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Paintball Buluşması..

valla Varol abi ayarlıcaktı ben bilmem.. siz neresini derseniz ben orasının konusunu açarım.. sizin aklınızdaki nedir düşünceleriniz vs ?

kapalı alan olsa en temizi olur kışın hava şartlarında aslında..

kapalı alan riskli diye düşünüyorum Yiğit bu olayda daha önce 3-4 kişi hayatını kaybetti biliyorsun olmaz olmaz da bizi bulur sonra başımız ağrımasın diye düşünüyorum bence açık hava daha mantıklı geliyor. Ama tabiiki karar genede sizin açık hava bol oksijen sıkıntı olmaz ama kapalı alanda malüm...:rolleyes:

öyle deniyosa oke..
hava -20 derece olsa da benim için sorun yok.. :D :D

- 10 da :D askerlik yaptım kış kamuflajlarım evde .D saklıyodum onları giyip gelicemmm :D:D:D

siz hangisini istiyorsanız onunla konuşurum...benim dediğim yerler biri beylikdüzü biri de kilyos yolunda..karar sizin

yer konusunda bu akşama kadar karar versek güzel olur.. :)

cocuklar bakınn!!!! karsı takımı osmanlının unutulmaz taktıgı turan taktıgıyle yenecegeeez

ben hafta sonu olacak her sekıl her sart a uygunum !!! adımı yazın

Geri
Üst Alt