Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yav olsun da bi hafta binek lastik alacagımza satarızBunu alınca her hafta bir takım lastik
hediye kabull edilirrryav olsun da bi hafta binek lastik alacagımza satarız
kız arkadasın saçlarını paşa,ya yaptırırız para almaz bizden nasılsa o parayı arabaya harcarızzBunu alınca her hafta bir takım lastik
la olum zaten bedeva araba veriyuom bide yapcagım işten para almayacam piyango bitince alırım ama para haberin olsunkız arkadasın saçlarını paşa,ya yaptırırız para almaz bizden nasılsa o parayı arabaya harcarızz
tamam tamam sabahları siftah parası atarız 100 $dün zohan die kuaför olmak isteyen bi adamın filmi vardı puhahapuhaha izledinmiila olum zaten bedeva araba veriyuom bide yapcagım işten para almayacam piyango bitince alırım ama para haberin olsun
izledim ilk aklına gelen soruyu sor ozaman nakalım ne gelmişpuhahapuhahatamam tamam sabahları siftah parası atarız 100 $dün zohan die kuaför olmak isteyen bi adamın filmi vardı puhahapuhaha izledinmii
bahşisleri nerde topluyonn puhaha ne güldüm orasına puhahaizledim ilk aklına gelen soruyu sor ozaman nakalım ne gelmişpuhahapuhaha