arthur
Kayıtlı Üye
allah allah ya bunlar napıyo böyle bütün siparişleri toplayıp tamı göderiyo.bide emre sana ulaşamıyomuş konuştunuz muyok abı hala sıparıs hazırlanıyor dıyor
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
allah allah ya bunlar napıyo böyle bütün siparişleri toplayıp tamı göderiyo.bide emre sana ulaşamıyomuş konuştunuz muyok abı hala sıparıs hazırlanıyor dıyor
Biraz kendi konumu hortlatmış olacağım ama bu üründen deneyen arkadaşlar varmı merak ettim, acaba başarılı sonuç alabildiler mi..
Leon Gündüz Farı LED
guzel gbı gorunuyorda cok pahalı degılmı bu ya
bence de baya pahalı, satıcı direk uyum sağladığını söyledi bu arada..
abı uyumluymusta pahalı ıste aslında toplu alımla fıyatı dusurse guzel gbı gorunuyor sole fıyatı dusuk olsa bende alamyı dusunurdum ve bır kac kısı daha cıkar dıye dusunuyorum
Biraz kendi konumu hortlatmış olacağım ama bu üründen deneyen arkadaşlar varmı merak ettim, acaba başarılı sonuç alabildiler mi..
Leon Gündüz Farı LED
Aynısını ben yurt dışından sipariş verdim, 10 güne kadar teslim almış olurum. Denedikten sonra paylaşırım 3 takım fazladan aldım. Denedikten sonra problem yaşamazsam fazla olanları daha uygun fiyattan satarım Burak sen zaten bekle bir tanesi senin için
Daha önce benzer bir ürün getirtmiştim, arıza lambası yakmıyor ama biraz zayıf yandığından dolayı şimdi bundan sipariş geçtim bu biraz daha pahalı bir ürün eminim ki daha parlak yanacaktır, epeydir zayıf şekilde kullanıyorum, problem yok.