altıpatlar
Kayıtlı Üye
rica ederim kardeşim...her ne zevk olursa olsun iyice araştırmak en güzeli malum herşey kirli bir ranta dönüşmüş...teşekkür ederim kardeşim...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
rica ederim kardeşim...her ne zevk olursa olsun iyice araştırmak en güzeli malum herşey kirli bir ranta dönüşmüş...teşekkür ederim kardeşim...
aynen öyle abiciğim böyle insanlar malesef gün geçtikçe azalıyor...sağolsunlar esnaflık ölmedi dedirtecek cinstenhaareketler bunlar
alırız kardeşim merak etme nasıl olsa kayseri osman beyle rafık olduk...bana pedal kiti ve kapı içi korumalıgı fiyatı alsana ne zamandır almak istiom fırsat olmuor
haa bu arada pedal kiti demişken sol ayak dayama düşünürsen ben uygun fiyata bursadan *** li birinden aldım çok da güzel oldu istersen benim araçta bak beğenirsen sana da alalım illaki seat servisinden alacağız diye de bir kaide yok.. ve marka olmasıda önemli değil önemli olan yakışıp hoşuna gitmesi...bana pedal kiti ve kapı içi korumalıgı fiyatı alsana ne zamandır almak istiom fırsat olmuor
vaybe öz-sa dan memmunsanız ne güzel size ama şu söyleyim satış ve bakımlar için sorun yok öz-sa da ama her hangi bir arızadan dolayı gittiğinizde davranış ve tavırlar ne olur pek yorum yapmak istemiyorum memun kalmanıza sevindim.