Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Gemiye yüklendiğinde bana haber vericekler bende eğer haber gelirse mutlaka söylerim.haftaya istanbulda olmalı söylediklerine göre.çünkü merkezle konuşmuşlar herhangi bir gecikme olmayacağını söylemişler bende onların yalancısıym.ESP ve Bi-Xenon paketleri var.
@Bocanegra
Moral bozmuş gibi olmayayım ama benim durumum da benzerdi ama umarım vaktinde kavuşursunuz aracınıza. Eğer bir gecikme yaşanmazsa beni de haberdar edebilir misiniz?
umalım dedikleri doğrudur çünkü büyük bi ihtimal benim almayı planladığım araçta o bahsettikleri gemide geliyorr.. :/Bu konuyu okuduktan sonra sinirim bozuldu meraktan hemen aradım Vosmer i. Bana herhangi bir gecikme olmayacağını söylediler. Aracımın üretimi tamamlanmış ve birkaç gün içinde gemiye yükleneceğini önümüzdeki hafta istanbula ineceğini ve indikten bir gün sonrada izmire geleceğini söylediler.umarım bir sıkıntı yaşanmaz beklemeye tahammülüm yok çünkü.