Tanıyormusunuz .? Huyunu bilir gibisiniz. 😀 ve takas etmem dedi gercekten Fr jant dusunuyordu [MENTION=23987]Duvi[/MENTION] abim.Ulvi abi, takas neyle? Ayrıca not : Takas düşüneceğini zannetmiyorum. 🙂
Tanıyormusunuz .? Huyunu bilir gibisiniz. 😀 ve takas etmem dedi gercekten Fr jant dusunuyordu [MENTION=23987]Duvi[/MENTION] abim.Ulvi abi, takas neyle? Ayrıca not : Takas düşüneceğini zannetmiyorum. 🙂
Tanıyormusunuz .? Huyunu bilir gibisiniz. 😀 ve takas etmem dedi gercekten Fr jant dusunuyordu @Duvi abim.
Bende tanır gibiyim abi seni ama arabanı tanıyorum CNK 62 yi biliyorum . arabada selamlama ve mavi r kadranı var dimi. 🙂Tanıyorum Gökhan'ı 🙂
Hatta seni de hatırlıyorum, gökhanın bulunduğu forumda konu açmıştın 13 yaşında olman konu olmuştu orda 🙂 burdaki nickimle ordaki nickim aynı 🙂
Bende tanır gibiyim abi seni ama arabanı tanıyorum CNK 62 yi biliyorum . arabada selamlama ve mavi r kadranı var dimi. 🙂
golf forumundan ban yedik 🙂 13 Yaşımda olmam oradada konu olmuştu.puhaha
Gökhan abiylede aynı yerde oturuyoruz komşum olur kendisi arabasına top attırmam atanı döverim.
Leoncunun ne işi var golf forumunda amaan boswer abı ben SCW yi cok seviyorum. 🙂Aynen O'yum 🙂
ban yemen kötü olmuş. Burası iyidir,
Bende tanır gibiyim abi seni ama arabanı tanıyorum CNK 62 yi biliyorum . arabada selamlama ve mavi r kadranı var dimi. 🙂
golf forumundan ban yedik 🙂 13 Yaşımda olmam oradada konu olmuştu.puhaha
Gökhan abiylede aynı yerde oturuyoruz komşum olur kendisi arabasına top attırmam atanı döverim.
Boswer abı acma o konuları hıcbırsey yapmıyorum ıste buyrun varmı bir sorun . ? 🙂burdanda ban yemezsın umarım hasancı 3gun uzaklastırma sana ders olsun bence bır sonrakı uyarı olmaz dırek ban olur
Ulvi abi, takas neyle? Ayrıca not : Takas düşüneceğini zannetmiyorum. 🙂