CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Annemde, 110.000km'de orjinal Fransız Clio'lardan var. 2001 model 1.4 16V RXT'lerden. Bir bayan kullanımı ve arada benim hırpalamış olmama rağmen araç bize hiçbir sorun yaşatmadı. Ya da Seat'lar gibi sağından solundan çıtırtı pıtırtı sesleri gelmiyo.sen az kullanmış olabilirsin bizim elimizden birsuru fransız gecti fan sitelerindede şikayet aşırı war bu insanlar bosuna sikayet etmiyolar sanırım... yapman gereken sey sadece 100 bin ustu fransız arabasına binmek bilemedin 150 bin gelen sesler sana yardımcı olacaktır...
Yerli Renault'larda Fransız'ları karıştırmamak lazım. Başka markalar için de böyle.
---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:32 ----------
Tekin Abi, benim dediğim daha eski bir dergi. 205 GTI falan var hatta kıyaslamada.Ayberkim o dergiyi hatırlıyorum bende okudum ama sanırım 3 yıl oldu okuyalı.2006 yılı dergisi idi araçların hepsi o yıla ait üretimlerdi.Araçlar renault megane, ford focus st,cupra,golf gtı,honda typ r ve hatırlayamadığı bir kaç marka daha vardı.Kullananların çoğu f1 pilotları idi ve ingilterede test ettiler araçları ve en iyi yol tutuş ve performans olarak megan rs yi seçtiler.Oha demiştim.Dergiyi okuduğum yeri biliyorum cumartesi ilk işim gidip arayıp dergiyi bulmak olacak. Yanlış hatırlıyor olabilirmiyim diye.