ayqut
Kayıtlı Üye
bende cep telefonu ile konuşanlardan bildiğin nefret ediyorum görürsem şayet bilerek üstüne sürüyorum arabayı gerçi bana fırsat vermiyorlar onlar benim üzerime sürdüğü için... + yolda yavaş gitmeyi iyi sürmek olarak düşünenlere de uyuz oluyorum şu trafik karmaşıklığının yarısı onlardanSon teknoloji olsa da 140 ya da daha yüksek hızlarda yapacağınız kazadan kurtulacağını düşünüyor musunuz? Yada kurtuldun dersek kazaya karışan başka bir araç ya da yayadan birisinin ölümüne sebeb olabileceğini? Sen önlemini al, uygun hızda git. Zaten radar seni rahatsız etmez. Kaza olsa bile sen zaten kurallara uygun gidiyordun değil mi...
Hız felakettir. Aşırı hızla kendine zarar veren hiç kimseye üzülmüyorum.
Saygılarımı sunarım.
[doublepost=1465767912,1465767850][/doublepost]
bide bizim Türklerde şey var hızlı gidiyorsan iyi şoförsün tek kıstas o ))Son teknoloji olsa da 140 ya da daha yüksek hızlarda yapacağınız kazadan kurtulacağını düşünüyor musunuz? Yada kurtuldun dersek kazaya karışan başka bir araç ya da yayadan birisinin ölümüne sebeb olabileceğini? Sen önlemini al, uygun hızda git. Zaten radar seni rahatsız etmez. Kaza olsa bile sen zaten kurallara uygun gidiyordun değil mi...
Hız felakettir. Aşırı hızla kendine zarar veren hiç kimseye üzülmüyorum.
Saygılarımı sunarım.