mrtcntkn
Kayıtlı Üye
65 TL x 24 ay içinde sınırsız internet var
serbay abi bu cihaz + aylık 4gb internet paketi fiyatı mı ? bi yanlışlık var toplam 1560TL ye geliyor..??
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
65 TL x 24 ay içinde sınırsız internet var
vodafone 65*24 fakat artı şekilde en az 35 tllik bi tarifeye üye olmalısınz ben başvurdum cvp bekliorum telefon geldi demelerini...
Turkcell platinium uyeligini al..kapina kadar getirsinler..
vodafone 65*24 fakat artı şekilde en az 35 tllik bi tarifeye üye olmalısınz ben başvurdum cvp bekliorum telefon geldi demelerini...
Yok be fevzi...ayda 169 lira..eger konusuyorsan zaten fiyat cok iyi...her yone 1800 dk.. 3000 sms turkcellilerle 5000dk 4gb internet....24 aylik kontrat..eve getiriyor..sorun olursa 2 sene boyunca evden aliyor...tamir ettirip eve getiriyor...yerine yedegini veriyor...abi bu platinium fiyatı sağlam bi fiyattır , evede qetirio malumm benzin parasınıda eklerler : )
en az 35lik tarife ne oluyo ? fatura zaten 24 ay boyunca 65 lira qelmiycek mi
abi bu platinium fiyatı sağlam bi fiyattır , evede qetirio malumm benzin parasınıda eklerler : )
en az 35lik tarife ne oluyo ? fatura zaten 24 ay boyunca 65 lira qelmiycek mi